Veel gestelde vragen :

Wat zijn de productie- en levertijden van uw Barïck ?
Na ontvangst van uw betaling en retournering van de door u ondertekende plannen duurt de productie tussen de 4 en 8 weken. Wat betreft levering en transport, dit wordt u per e-mail meegedeeld wanneer uw Barïck klaar is om te worden afgeleverd.
Ik kan de betaling niet uitvoeren, wat kan ik doen ?
Voor alle moeilijkheden rond de betaling nodigen wij u uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. Wij zullen ons best doen om dit probleem samen met u op te lossen.
Ik wil niet meteen een bestelling plaatsen maar een prijsopgave om mijn project te bestuderen (begroting, grondwerken, kredietaanvraag, …) ?
Na het configureren van uw Barïck volgens uw wensen en uw budget, heeft u twee opties. Plaats direct een bestelling of download uw offerte online. Als u ervoor kiest om ‘mijn offerte’ online te downloaden, ontvangt u uw gedetailleerde offerte in PDF en heeft u voldoende tijd om deze te bestuderen. U kunt dan opnieuw verbinding maken met uw account, uw opgeslagen offerte vinden en desgewenst een bestelling plaatsen (mogelijkheid om deze ook te wijzigen en aan te passen).
Hoe vindt het transport en het lossen van mijn Barïck plaats ?

De transportkosten en het type transport worden bepaald op basis van de grootte van uw Barïck. Wij zullen u vooraf per e-mail informeren over de dag en het tijdstip waarop de kuip bij u wordt afgeleverd. U moet dan thuis zijn om uw bestelling in ontvangst te nemen en de conformiteit ervan te valideren. U zult ook op uw kosten moeten zorgen voor het vlot lossen met een kraan, om de vervoerder niet te blokkeren en geen wachturen te betalen.

U dient er vooraf voor te zorgen dat u de nodige maatregelen heeft genomen zodat de levering kan plaatsvinden op de dagen en uren die u zijn meegedeeld (met name een eventuele stedenbouwkundige vergunning, parkeervergunning, specifieke uitrustingen, enz.).

Als de levering niet kan plaatsvinden of wordt vertraagd door een probleem dat door u (rechtstreeks of onrechtstreeks) is veroorzaakt (met name afwezigheid, vertraging, het niet verkrijgen van de nodige machtigingen, enz.), zijn alle bijkomende kosten die verband houden met de vertraging of de noodzaak om een ​​nieuwe levering in te plannen ten uwen laste.

Voor een vlotte levering moet u ervoor zorgen dat de toegang tot uw woning geen uitzonderlijk vervoer vereist of dat de toegangsweg niet kleiner is dan 3 m x 4,10 m. Indien dit het geval is, dient u dit voor de levering aan ons door te geven.

U dient er ook voor te zorgen dat geen enkele wet- of regelgevende tekst, inclusief regelgeving inzake mede-eigendom of doorgangsrecht, een belemmering vormt voor het plaatsen van een voertuig zoals een kraanwagen of mobiele kraan op de plaats waar u het product wilt plaatsen. . Het is noodzakelijk om te controleren of de door u gekozen losmethode geschikt is voor het lossen van het door u bestelde model (bijvoorbeeld het gewicht dat de kraan kan dragen).

U kan ook rechtstreeks via de dealer in uw regio gaan om uw Barïck in ontvangst te nemen en het lossen in te plannen.

U kan ook zelf uw Barïck afhalen rechtstreeks van de productielocatie (Rouen, Frankrijk).  In dit geval is het transport volledig voor uw rekening en onder uw eigen verantwoordelijkheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele onvoorziene omstandigheden tijdens dit transport.

Opgelet :  gelieve op voorhand na te zien of de afmetingen van de lading niet als uitzonderlijk transport wordt beschouwd.

Ik wil mijn Barïck niet zelf installeren omdat het te ingewikkeld lijkt ? Moet ik extra apparatuur voorzien ?

Labarïck wordt als bouwpakket verkocht. Dit betekent dat je enerzijds de structuur krijgt en anderzijds de packs en opties die je gekozen hebt om te integreren. In deze pakketten vindt u alle apparatuur die nodig is voor de installatie. Voor de grondwerken, de installatie en de aansluitingen: u kan deze zelf uitvoeren door onze installatie-instructies te volgen. Indien u dit niet zelf wilt doen, raden wij u aan contact op te nemen met de dealer bij u in de buurt die u in de lijst HIER vindt.

LET OP : alleen de lijst met partners vermeld op onze website labarick.be is bevoegd om uw installatie uit te voeren. Als u ervoor kiest om een ​​ander persoon of bedrijf in te schakelen dat niet door ons wordt aanbevolen en u ondervindt problemen, wordt u geen garantie geboden en zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele schadevergoeding.