Wij zijn sociale wezens.

We zijn sociale wezens. Sinds het begin van de mensheid hebben we de behoefte gevoeld om samen te komen om momenten van gezelligheid te delen. Rond een kampvuur, bij een goede maaltijd of met een goede fles erbij.

Op die manier zijn mythes en legendes ontstaan, maar ook uitvindingen en revolutionaire ideeën. We leven in een digitale wereld. Er zijn milieuproblemen en we staan voor een ecologische transitie. Toch blijven onze sociale contacten de belangrijkste drijfveer voor ons geluk.

Toen een industrieel, actief in de wateropslag, samenkwam met een professioneel in outdoor-living, is een eenvoudig idee ontstaan. Een prachtige samensmelting van beide activiteiten. 

De bekende Franse levensgenietersmentaliteit koppelt zich met een Scandinavische traditie: LABARÏCK is geboren. Een sociaal concept, aangepast aan de hedendaagse tijd: ruimtebesparend, waterbesparend, eenvoudige en snelle plaatsing en gedurende heel het jaar te gebruiken.

Présentation LaBarïck

LaBarïck

“ Is het nieuwe sociale netwerk waar u niet meer onderuit kan, ontworpen en vervaardigd in Frankrijk.”

HERBRON UZELF …

Ontspan u en vind uzelf terug rond de LABARÏCK, om de wereld te herscheppen samen met degenen die je liefhebt.

Gemaakt in Frankrijk

LaBarïck is een 100% Frans product, van het ontwerp tot de fabricatie.

De structuur in HDPE wordt gemaakt in een atelier in Normandië. Dit nieuwe concept werd ontworpen en wordt uitsluitend in Frankrijk gemaakt.

Fabrication

Eigentijds ontwerp

Het merendeel van spa’s e nzwembaden zijn licht van kleur. LaBarïck commercialiseert een concept in HDPE (Hoge Densiteit PolyEthyleen), een zwart materiaal. Deze kleur geeft u een heel natuurlijk watereffect in de tuin.

Daarboven kan u uw LaBarïck inkleden in een houtstructuur. Dit kan perfect bij een ingegraven, half-ingegraven of een bovengrondse plaatsing. Het hout past perfect bij de kleur van het water en geeft een harmonieus en esthetisch geheel.

Design

Recycleerbaar materiaal

LaBarïck wordt gemaakt op basis van korrels in HDPE, die gesmolten worden en in een platte buis gevormd worden. Deze buizen worden met hetzelfde materiaal gelast om zo de stevige structuur te vormen.

Materiau

Extra stille werking

Het technisch lokaal bevindt zich, in tegenstelling tot traditionele spa’s, op een afstand van 5m tot 20m van de kuip. U bepaalt zelf welke plaats het best geschikt is voor het lokaal.

De afstand tot het technisch lokaal maakt dat er rond de LaBarïck geen of weinig lawaai hoorbaar is. Zo kan u echt genieten van de rust in uw LaBarïck.

De gebruikte technieken zijn dezelfde als voor een groter zwembad, met onderdelen van de beste kwaliteit.

 

Silence
 

Elk zijn eigen Barïck

Ründ

Ründ

Ontdekken

Romana

Romana

Ontdekken

Swim

Swim

Ontdekken