Voor de behandeling van LABARÏCK SWIM-water zijn twee soorten behandelingen mogelijk.

  • Chloor :

Chloor is een ontsmettingsmiddel dat bacteriën, schimmels en algen elimineert die de waterhuishouding van uw Barïck verstoren.

  • Zout :

Zout zorgt voor gezond en schoon water en elimineert elementen zoals bacteriën, algen, schimmels die de waterhuishouding verstoren. Het voordeel van zout is dat het een natuurlijk bestanddeel is dat irritatie en allergieën beperkt. Bovendien is het geurloos. De aanvulling is ook minder consistent dan chloor.

HANDMATIG

Wanneer u kiest voor manuele behandeling, bent u verantwoordelijk voor uw waterchemie. U moet daarom analyses uitvoeren en de juiste producten dienovereenkomstig toevoegen.

  • Chloor handleiding :

Deze kit bevat : pH minus 5 kg, Alkanal 5 kg, Chloorshock 2 kg, Multi-action chloor 4,8 kg, Stop-calc 5L, Super-kleral 3L, Waterlijnreiniger

 

HALFAUTOMATISCH

De halfautomatische behandeling wordt beheerd via behandelingsapparaten die de producten indien nodig in het zwembad verspreiden. Regelmatige controle blijft nodig.

  • Halfautomatisch (chloor) : Automatisch CL/ph

Behandelingsapparaat met sonde voor directe aflezing. De Automatic Cl/pH wordt geleverd met een chloorcontainer en een pH-container, evenals al het materiaal dat nodig is voor de installatie. De Automatic CL/pH is rechtstreeks aangesloten op een chloorbus en een pH-bus die de producten in uw barïck in geschikte hoeveelheden verspreidt.

  • Halfautomatisch : automatisch zout

Het automatische zout is een behandelingsapparaat aangepast aan uw barïck dat werkt door elektrolyse van zout.

Dit apparaat maakt het mogelijk om een onberispelijke kwaliteit van het water in de met zout behandelde barïcks te behouden.

Het automatische zout beheert zowel de pH als het niveau van het ontsmettingsmiddel.